CARA Kéngingkeun ONLINE RESELLER APLIKASI: TOKO?

  • Pilih Produk anu anjeun hoyongkeun
    Resep Ngajual deui Di Toko Online Anjeun

    Tambahkeun margin anjeun & earn
    $25.000per bulan
    ti imah tanpa investasi
  • Bagikeun produk on
    WhatsApp, Facebook,
    Tiktok sareng Instagram

    Anjeun tiasa ngabagi gambar sareng video produk
    ti toko online Anjeun
    kalawan konsumén Anjeun sagampang 1-2-3
  • Mimitian Usaha Online Anjeun
    Ti Imah

    Mimitian reselling jeung earn
    $25.000/sasih
    ti toko online anjeun kalawan ShopK

Naha milih SHopK

  • Rupa-rupa komoditi

  • Kualitas luhur

  • logistik gancang

  • Operasi basajan

  • komisi tinggi

meunteun customer

  • Pinuh waktos ShopK Reseller

    Hatur nuhun ShopK pikeun masihan kami kasempetan pikeun ngamimitian bisnis reselling urang sorangan.Abdi tiasa damel ti bumi sareng nampi langkung seueur padamelan normal anu terakhir.
  • Ibu rumah tangga

    Saha anu nyarios yén awéwé anu kawin henteu tiasa ngahontal cita-cita anu ageung?Kuring tumaros, kalawan ShopK.Kiwari, salaki kuring sareng kulawarga kuring langkung percaya ka kuring ti kantos.Abdi tiasa ngadukung salaki kuring sacara finansial sareng murangkalih sakola anu langkung saé.
  • murid

    ShopK ngajarkeun kuring ngajual deui, éta mangrupikeun padamelan online anu paling saderhana.Malah mahasiswa kawas kuring bisa earn leuwih ti $5000 per bulan, sarta kuring ngan perlu méakkeun 1 jam ngagunakeun telepon kuring keur promosi unggal poe.
  • KOL

    Abdi blogger pangaweruh anu khusus dina daérah leutik pangaweruh, janten kuring ngan ukur gaduh pengikut 4000.Tapi saha nu teu percaya yén kuring bisa earn loba jeung ShopK~~

mitra kami

Balanja

Pangmayaran

  • Pangmayaran
Cash on Delivery (COD) pilihan sadia pikeun pamayaran