SI TË FITOJMË NË APLIKACIONIN E RISHITES ONLINE: SHOPK?

 • Zgjidhni Produktet që do
  Pëlqeni të rishitur në dyqanin tuaj online

  Shtoni marzhet tuaja dhe fitoni
  25,000 dollarënë muaj
  nga shtepia pa investim
 • Ndani produktet në
  WhatsApp, Facebook,
  Tiktok dhe Instagram

  Mund të ndani imazhe dhe video të produktit
  nga dyqani juaj online
  me klientët tuaj aq të lehtë sa 1-2-3
 • Filloni biznesin tuaj në internet
  Nga shtepia

  Filloni të rishisni dhe fitoni
  25,000 dollarë/muaj
  nga dyqani juaj online me ShopK

Pse të zgjidhni SHopK

 • Mallra të ndryshme

 • Cilësi e lartë

 • Logjistikë e shpejtë

 • Operacion i thjeshtë

 • komisioni i lartë

Vlerësimi i klientit

 • Shitës me kohë të plotë në ShopK

  Faleminderit ShopK që na dha mundësinë për të filluar biznesin tonë të rishitjes.Mund të punoj nga shtëpia dhe fitoj më shumë se puna ime e fundit normale.
 • Amvise

  Kush thotë se një grua e martuar nuk mund të arrijë qëllime të mëdha?E bëra, me ShopK.Sot, bashkëshorti im dhe familja ime besojnë në mua më shumë se kurrë.Unë mund ta mbështes financiarisht burrin tim dhe fëmijët e mi shkojnë në shkollë më të mirë.
 • Studenti

  ShopK më mësoi të rishes, është puna më e thjeshtë online ndonjëherë.Edhe një student kolegji si unë mund të fitojë më shumë se 5000 dollarë në muaj, dhe më duhet të kaloj vetëm 1 orë duke përdorur telefonin tim për të promovuar çdo ditë.
 • KOL

  Unë jam një bloger njohurish i specializuar në një fushë të vogël njohurish, kështu që kam vetëm rreth 4000 ndjekës.Por kush nuk mund ta besojë se unë mund të fitoj shumë me ShopK~~

partnerët tanë

Transporti

Pagesat

 • Pagesat
Opsioni me para në dorëzim (COD) i disponueshëm për pagesë