КАКО ДА ЗАРАБОТИТЕ НА ОНЛАЈН АПЛИКАЦИЈА ЗА РЕПРОДАВАЧ: SHOPK?

 • Изберете ги производите што сакате
  Како да се препродава на вашата онлајн продавница

  Додадете ги вашите маржи и заработете
  25.000 доларимесечно
  од дома без инвестиции
 • Споделете ги производите на
  WhatsApp, Facebook,
  Тикток и Инстаграм

  Можете да споделувате слики и видеа од производот
  од вашата онлајн продавница
  со вашите клиенти лесно како 1-2-3
 • Започнете го вашиот онлајн бизнис
  Од дома

  Започнете со препродавање и заработете
  25.000 долари/ месец
  од вашата онлајн продавница со ShopK

Зошто да изберете SHopK

 • Различни стоки

 • Висок квалитет

 • Брза логистика

 • Едноставна операција

 • висока провизија

Евалуација на клиентите

 • Репродавач на ShopK со полно работно време

  Ви благодариме на ShopK што ни даде можност да започнеме сопствен бизнис со препродажба.Можам да работам од дома и заработувам повеќе од последната нормална работа.
 • Домаќинка

  Кој вели дека мажената жена не може да постигне големи цели?Направив, со ShopK.Денес, мојот сопруг и моето семејство веруваат во мене повеќе од кога било.Можам да го издржувам мојот сопруг финансиски, а моите деца одат во подобро училиште.
 • Студент

  ShopK ме научи да препродавам, тоа е наједноставната онлајн работа досега.Дури и студент како мене може да заработува повеќе од 5000 долари месечно, а јас треба да поминувам само 1 час користејќи го мојот телефон за да промовирам секој ден.
 • КОЛ

  Јас сум блогер со знаење специјализиран за мала област на знаење, така што имам само околу 4000 следбеници.Ама кој не може да поверува дека можам многу да заработам со ShopK~~

нашите партнери

испорачување

Плаќања

 • Плаќања
Опција за готовина при испорака (COD) достапна за плаќање