CARA Entuk ONLINE RESELLER APLIKASI: TOKO?

  • Pilih Produk sing Sampeyan Bakal
    Kaya Adol maneh Ing Toko Online Sampeyan

    Tambah margin sampeyan & entuk
    $25.000saben sasi
    saka omah tanpa investasi
  • Nuduhake produk ing
    WhatsApp, Facebook,
    Tiktok lan Instagram

    Sampeyan bisa nuduhake gambar lan video produk
    saka toko online sampeyan
    karo pelanggan gampang kaya 1-2-3
  • Miwiti Bisnis Online Sampeyan
    Saka Omah

    Mulai reselling lan entuk
    $25.000/ wulan
    saka toko online sampeyan karo ShopK

Kenapa milih SHopK

  • Macem-macem komoditas

  • Kualitas ndhuwur

  • Logistik cepet

  • Operasi prasaja

  • komisi dhuwur

Evaluasi pelanggan

  • Full Time ShopK Reseller

    Matur nuwun ShopK kanggo menehi kesempatan kanggo miwiti bisnis adol maneh.Aku bisa kerja saka omah lan entuk luwih akeh tinimbang kerja normal sing pungkasan.
  • Ibu rumah tangga

    Sapa sing ngomong wong wadon sing wis nikah ora bisa nggayuh tujuan gedhe?Aku, karo ShopK.Saiki, bojoku lan keluargaku luwih percaya karo aku.Aku bisa ndhukung bojoku lan anak-anakku sekolah sing luwih apik.
  • mahasiswa

    ShopK ngajari aku adol maneh, iki minangka proyek online sing paling gampang.Malah mahasiswa kaya aku bisa entuk luwih saka $5000 saben sasi, lan aku mung perlu nglampahi 1 jam nggunakake telpon kanggo promosi saben dina.
  • KOL

    Aku blogger kawruh khusus ing area cilik saka kawruh, dadi aku mung duwe watara 4000 pengikut.Nanging sapa sing ora percaya yen aku bisa entuk akeh karo ShopK~~

mitra kita

Pangiriman

Pembayaran

  • Pembayaran
Pilihan Cash on Delivery (COD) kasedhiya kanggo Pembayaran